EVENEMENTENSUPPORT

Materieel verhuur evenementen

Een spectaculaire opening, festival, parade of race event. Voor elk evenement, groot of klein biedt Hamburg Verhuur de juiste faciliteiten. U kunt bij ons terecht voor stroomvoorzieningen, klimaatbeheersing, meubilair, kassa units, verlichting en terreinverharding. Onze units zijn geschikt als kantoor, kleedruimte, douche en toiletruimte. Indien gewenst verzorgen wij ook de inrichting van het terrein met bijvoorbeeld kunststof rijplaten, stelconplaten, afrastering en verlichting. Hoe compleet wilt u het hebben? Dat bepaalt u bij ons helemaal zelf.

Uw evenement goed geregeld

Hamburg Verhuur verzorgt voor verschillende landelijke evenementen de materialen. Dankzij onze ervaring weten wij wat er allemaal bij de organisatie komt kijken. De inrichting van uw evenement kunt u daarom met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren niet alleen het juiste materieel, maar nemen u ook veel regelwerk uit handen. Onder de noemer ‘Facility Management’ verzorgen wij uw evenement van A tot Z. Gewoon goed, snel en zonder omwegen alles geregeld.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Lees meer

Contact
Offerte
Verhuurboek

RECENTE EVENEMENTEN PROJECTEN

Zomercarnaval Rotterdam

augustus 1st, 2018|0 Comments

In het weekend van 27 en 28 juli werd de binnenstad van Rotterdam omgetoverd tot een tropische dansvloer. Al weer voor de 21ste keer mocht Hamburg Verhuur een bijdrage leveren aan Zomercarnaval Rotterdam. Op [...]

De sleutelklare oplossing voor uw tijdelijke faciliteiten

Ga naar het verhuurboek
Vraag een offerte aan