De kop is eraf! De eerste festivals en evenementen zijn al weer achter de rug. Zo was 27 april het Kralingsebos festival met 6 verschillende podia vol house, rappers, zangers, acts en nog veel meer, een groot succes. Mede door onder andere het hekwerk van Hamburg Verhuur werden de bezoekers in goede banen geleid, konden ze gemakkelijk munten halen bij de kassa-units en werd alles toen het donker was goed uitgelicht.

Ook in Zeeland ging het lekker los tijdens het Hrieps festival, waar een bont gezelschap aan artiesten en dj’s het publiek kwam vermaken. 5 mei werd in Rotterdam ‘De Vrijheid’ groots gevierd. Enkele dagen voor dit evenement hebben wij het terrein geheel aangekleed en voorzien van alle faciliteiten zoals aggregaten, kabels, kleedkamers voor de artiesten, toilet- en kassa-units en nog veel meer, om een spetterend festival neer te zetten.

Half mei werden de Oud Beijerlandse Dressuurdagen gehouden. Hamburg Verhuur heeft er onder andere voor gezorgd dat iedereen er comfortabel bij zat op de tribunes en klapstoelen. Op deze manier kon het publiek optimaal genieten van alle proeven op muziek.
Eind mei werd de ‘De Koop Goot’ omgedoopt tot de ‘Kookgoot’. Tijdens dit evenement konden mensen genieten van culinaire hoogstandjes bij de diverse restaurants. Veiligheid en mobiliteit is tijdens zo’n evenement van belang. Zo heeft Hamburg Verhuur onder andere brandblussers en een golfkar geleverd.

Dit is nog maar een kleine greep uit de evenementen die wij mede georganiseerd hebben. We kijken uit naar de rest van het gezellig drukke festival seizoen. En mochten wij iets voor uw evenement kunnen betekenen, wij staan voor u klaar!