In het weekend van 27 en 28 juli werd de binnenstad van Rotterdam omgetoverd tot een tropische dansvloer. Al weer voor de 21ste keer mocht Hamburg Verhuur een bijdrage leveren aan Zomercarnaval Rotterdam. Op verschillende plaatsen langs de route zorgde onze units voor beschutting voor de EHBO en andere hulpdiensten. Ook voor de artiesten en crew werd goed gezorgd. Ruime tenten diende als kleedkamers of recreatie ruimte. De tenten waren o.a. voorzien van meubilair, koelkasten, spiegels en zelfs brandblussers. Voor de tenten kon men even ontspannen aan de picknick tafels en banken.

Elektriciteit tijdens een evenement is van levensbelang, maar het publiek moet er zo min mogelijk last van ondervinden. Hamburg Verhuur heeft langs de route en op verschillende pleinen aggregaten, verdeelkasten, kabels etc. geplaatst. En waarschijnlijk is het je niet eens opgevallen want alles was zoveel mogelijk weggewerkt. Zo worden de kabels netjes samen gevoegd onder speciale matten of in een daarvoor gemaakte koof.

Nadat zaterdag het feest afgelopen was is onze crew keihard aan de slag gegaan om alles weer af te bouwen en op te ruimen. Zaterdagnacht hebben we wel 4 dubbele vrachten afgevoerd en maandag hebben we de laatste zaken opgeruimd. Het was weer een zinderend feest, wij kijken  nu al uit naar volgend jaar!